*Nettavisen* Sport.

- Jeg kan ikke tro det

LANGT OPP: Carlo Ancelotti er pessimistisk, til tross for tirsdagens seier mot Manchester United. Foto: Reuters/Scanpix

Chelsea-manager Carlo Ancelotti skjønner ikke hva som skjedde med Chelsea.

02.03.11 12:11

Tirsdag kveld var en viktig kveld for Chelsea. Hengekampen mot Manchester United måtte vinnes, om Chelsea skulle ha et aldri så lite håp om å kunne kjempe om gullet denne sesongen.

Blåtrøyene vant, men dagen derpå snakker manager Carlo Ancelotti om den fortsatt store avstanden opp til Manchester United.

Langt unna
- Vi er så langt unna Manchester United at jeg ikke kan ikke tro det. Det er vanskelig for de å miste poeng i de neste kampene, så vi må fokusere på oss selv og ikke tenkte for langt inn i fremtiden, sier Ancelotti til Sky Sports.

Chelsea ligger etter gårsdagens kamp på fjerdeplass i Premier League, 12 poeng bak United, med én kamp mindre spilt.

- Vi er nødt til å være ærlige med oss selv. Dette er hvor vi ligger på tabellen, og United har vært mer stabile enn oss, sier han.

Målløs Torres
Fernando Torres gikk nok en gang av banen uten å score mål. Det bekymrer ikke Ancelotti.

- Jeg tror ikke det vil påvirke ham, men det må dere snakke med han om. Jeg ber ikke Torres score mål, jeg ber ham om å spille for laget, sier italieneren.

Nettavisen intervjuet TV 2-kommentator Øyvind Alsaker for litt siden, og han var sikker på at Chelsea ikke lenger har mulighet til å vinne gull. Les saken her.

- Serien er ikke avgjort, men nå står det mellom to lag – Manchester United og Arsenal. Dette blir et «two horse race», det er jeg sikker på, sa Alsaker den gangen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag