*Nettavisen* Sport.

- Jeg kan ta Steffens plass

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Frode Johnsen tror at det kan bli han og ikke Steffen Iversen som starter mot Italia. Hvem mener du bør starte?

25.05.05 09:10

NORGE-COSTA RICA 1-0: Det gikk mot 0-0. Det hadde vært 77 kjedelige minutter.Så dukket Frode Johnsen opp. Morten Gamst Pedersen kastet langt, og Johnsen stusset ballen over keeper og i mål.

- Jeg kan ikke huske at jeg har scoret med bakhodet før, gliste Johnsen etter kampen.

- Men alle mål gir selvtillit. Jeg følte at den gikk mot mål da den traff hodet, og så at den gikk over keeper, la han til.

Solid igjen
Han spilte bare 45 minutter, men ble kåret til ”Norges viktigste spiller” av Supporteralliansen. På TV 2 Nettavisens børs fikk han en sekser. Ingen fikk bedre.

I forrige landskamp mot Estland scoret han også, og fikk skryt av de fleste. Også landslagssjefen.

Nå tror 31-åringen at han kan få sjansen fra start mot Italia.

- Det er vanskelig å si om jeg styrket sjansene mine med denne kampen, men jeg tror sjansene for at jeg starter mot Italia er 50-50, sier Johnsen til TV 2 Nettavisen.

Landslagssjef Åge Hareide mente Johnsen kom godt ut av duellen mot Iversen.

- Han var mer arbeidssom enn Steffen Iversen i denne kampen. Frode kommer også ofte til sjanser, og er flink til å oppfatte sjanser bak stusser, skryter Hareide.

Odd-kampen viktig
Landslagssjefen er kun usikker på et par-tre plasser i startelleveren. Gjelder usikkerheten den hengende spissrollen, blir det en veldig viktig kamp for Johnsen borte mot Odd Grenland til helga.

- Men jeg har ikke vært i storslag i eliteserien til nå. Jeg skulle gjerne hatt noen gode kamper fremover der, sier Johnsen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.