RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg krangler ikke med Henry

Arsene Wenger benekter at han krangler med Thierry Henry fordi superspissen drøyer med å skrive under på ny kontrakt.

Engelske tabloider har den siste uken hevdet at Wenger skal være rasende på Henry fordi han foreløpig ikke har skrevet under på en forlengelse med Arsenal.

Henry har kun 12 måneder igjen av sin kontrakt på Highbury og har tidligere hevdet at han kan komme til å søke etter nye utfordringer neste sesong.

- Vi krangler ikke
Arsenals manager Arsene Wenger avviser at han krangler med Henry på grunn av kontraktsforhandlingene.

- Vi krangler ikke, slår Arsenal-manageren fast.

- Vårt mål har hele tiden vært å diskutere dette tidligere, men vi kan først gå i forhandlinger når begge parter er klare, fortsetter Wenger, ifølge BBC Sports.

- Vi setter oss ned og diskuterer en ny kontrakt når Henry er klar. Du er nødt til å respektere hans synspunkter, mener Wenger.

Barcelona har lenge signalisert at de ønsker å hente Thierry Henry til Nou Camp neste sesong. Den spanske storklubben drømmer om en superdtrio med Ronaldinho, Eto'o og Henry på topp.

- Forhandler ved sesongslutt
Henry har stått over Arsenals seks siste kamper, men satser på å være tilbake mot West Brom neste helg. Tidligere denne uken var han fast bestemt på å foreløpig utsette forhandlingene om en ny kontrakt med Arsenal.

- Jeg ønsker å konsentrere meg om fotball, og mitt fokus er først og fremst på å vinne trofeér fremfor å bekymre meg over en ny kontrakt. Ved sesongslutt vil vi snakke om det. Jeg skal snakke med min sjef, men nå tenker jeg ikke på det, slo Henry fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere