RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg la inn bud på Messi

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Arsenal-manager Arsène Wenger fnyser av ryktene rundt Francesc Fabregas.

Barcelona har aldri lagt skjul på at de gjerne vil hente Francesc Fabregas tilbake til Spania, men det er lite trolig at Arsenal ønsker å selge sin stjerne.

Men til tross for at Arsenal-manager Arsène Wenger gjentatte ganger har påpekt at midtbanemannen ikke er tilgjengelig, så fortsetter det å dukke opp rykter i media rundt 22-åringen.

- Ikke påvirket
Midtbanemannen innrømmet tidligere denne måneden at det var visse problemer internt i Arsenal, og dette er også trolig bakgrunnen for at en overivrig tabloidpresse har linket ham med en overgang til både Barcelona og AC Milan den siste tiden. Dermed så måtte Wenger på ny påpeke at hans kaptein ikke skal noen steder, under en pressekonferanse fredag.

- Alle disse spekulasjonene har ikke påvirket Cesc. Men hvordan kan folk tro at vi ønsker å selge Fabregas én dag før serien starter, sa han ifølge The Independent.

- Bud på Messi
Franskmannen hevdet videre at det var like liten sjanse for at Cesc Fabregas endte opp i Barcelona, som det var for at Lionel Messi skulle bytte klubb til Arsenal.

- Jeg har lagt inn et bud på Messi, men det er ingen som snakker om det. Det er helt sant, jeg gjorde faktisk det, spøkte den rutinerte franskmannen på pressekonferansen.

- Og hva tror dere Barcelona krevde? 125 millioner pund! Det er akkurat det samme som vi krever for Fabregas. Vi kan ikke stoppe ryktene som kommer fra Spania, men vi er ikke i en dårlig finansiell posisjon, og trenger ikke selge, fortsatte manageren.

Solgte stjerner
Og akkurat det har nok Wenger helt rett i. Arsenal har nemlig solgt to av sine største stjerner, Kolo Toure og Emmanuel Adebayor, til Manchester City i løpet av sommerens overgangsvindu, og har dermed fått inn mye mer penger enn de har brukt i sommer.

De lyseblå fra Manchester punget ut rundt 250 millioner kroner for å sikre seg Adebayor, mens de la rundt 160 millioner på bordet for å sikre underskriften til Toure.

Inn porten på The Emrates har det så langt ikke kommet mange nye fjes. Wenger har bare brukt penger på å hente Ajax-stopperen Thomas Vaermaelen for rundt 100 mill.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere