RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg liker meg i motvind!

Sist oppdatert:
Per Joar Hansen har vært gjennom en tøff uke som Rosenborg-trener, men han har sjeldent vært i bedre humør.

- Jeg har det helt utmerket. I medgang er det enkelt å være trener. Når båten er i motgang liker jeg meg aller best, sier Hansen til TV2 Nettavisen.

Han vurderte sin stilling etter tapet mot Viking på 16. mai. Det endte med at han ble sittende i lederstillingen. I tillegg trakk Erik Hoftun seg som kaptein. Roar Strand er blitt utnevnt som ny lederskikkelse.

- Det blir helt strålende. Erik kan nå konsentrere seg om å spille. Det er godt for han Erik det, sier Hansen.

I Adresseavisen i dag står det at RBK-treneren vil kartlegge egne spilleres privatliv.

- Det er ikke noe nytt sprøtt påfunn fra Hansen. Vi skal se hva slags total livssituasjon spillerne har og gi dem et tilbud om fag, utdanning eller eventuelle tarinee-opplegg. De skal ikke påtvinges dette, men skal få muligheten dersom de ønsker det selv, sier Hansen.

RBK møter Molde søndag kveld. Endelig er også forsvaret tett. Det var i hvert fall det i cupkampen mot Verdal torsdag der RBK vant 7-0.

- Vi har tidligere sluppet inn veldig billige mål. Det må vi luke vekk. Søndagens kamp er ny kamp og nye muligheter, sier Per Joar Hansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere