*Nettavisen* Sport.

- Jeg og Balotelli er veldig like

Foto: Montasje/AFP/Scanpix

Edinson Cavani har stor sans for Manchester Citys urokråke.

Edinson Cavani har bøttet inn mål de siste sesongene i Serie A og etablert seg som en av liganes mest målfarlige angrepsspillere.

Først vakte han oppsikt i Palermo-angrepet, for så å ta karrieren et steg videre i Napoli. Også for Uruguays landslag har den langhårede måljegeren vært god.

- Vi er veldig like
Tirsdag kveld møtes nettopp Uruguay og Italia til vennskapskamp. For italienerne spiller trolig urokråka Mario Balotelli, en fyr Cavani har stor sans for.

- Jeg og Balotelli er veldig like. Vi er begge moderne angrepsspillere og jeg mener at italiensk fotball ligner på engelsk fotball, sier Napoli-stjernen til Sky Sports.

- Manchester City-manager Roberto Mancini ber Balotelli om å gjøre det samme jeg gjør for Napoli, fortsetter Cavani.

- Pirlo viktigst
Da Italia møtte Polen fredag, viste Balotelli at formen også på landslaget er der den skal være. Spissen vartet opp med ett mål og en assist i møtet.

- Italia har mange store spillere, men jeg synes at Andrea Pirlo kanskje er den viktigste. Det er han som utgjør den store forskjellen, sier Cavani om tirsdagens motstander.

Italia er allerede klare for EM og kan dermed tillate seg å eksperimentere nå på senhøsten. Uruguay på sin side har fått en god start på VM-kvalifiseringen til 2014.

Laget står med sju poeng etter de tre første kampene i den søramerikanske kvalifiseringen og topper med det gruppen så langt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag