RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg skal bare ha det moro

Sist oppdatert:
Justine Henin-Hardenne har vært ute med et virus i seks uker. Denne uken er hun tilbake i French Open, der hun vant i fjor. – Jeg skal bare ha det moro, sier hun.

Seieren i fjor var den hardtslående belgiske jentas første Grand Slam-tittel. I det siste har hun imidlertid slitt med et ondsinnet virus, men begynner sin kamp for å forsvare tittelen mandag formiddag. Hun møter hjemmespilleren Sandrine Testud, en kamp som ikke blir lett.

Nyttig pause
- Jeg har bestemt meg for å spille. Vi får se hvordan det går. Målet mitt er en smule annerledes nå. Jeg har bestemt meg for bare å ha det moro, sa hun på en pressekonferanse søndag.

Henin-Hardenne sa også at pausen hadde vært nyttig for henne, i forhold til å finne energinivået hun føler hun trenger. Hun føler seg i god form nå.

Etter at hun vant French Open i fjor, gikk hun hen og vant US Open og Australian Open også.

- Da var jeg syk, hadde jeg ikke lyst til å gjøre noe som helst. Jeg savnet ikke tennis.

Nervøs
Nå er hun imidlertid tilbake for fullt.

- Jeg er veldig nervøs med tanke på den første kampen, siden jeg ikke har hatt noen form for kamptrening de siste to månedene, sier hun.

Testud er også tilbake etter to år på sidelinjen på grunn av fødsel.

Henin-Hardenne tror Amelie Mauresmo er den store favoritten i år. Også hun spiller sin førsterunde-kamp mandag.

Toppkamper
På herresiden skal Andre Agassi, som vant i 1999, møte den franske kvalifiseringsspilleren Jerome Haehnel. Senere på kvelden møtes Andy Roddick og Todd Martin, et møte mellom ung og gammel, som kan bli svært spennende og severdig.

En annen kamp å se opp for, er Juan Carlos Ferreros møte med tyske Tommy Haas, som for alvor er tilbake i toppsjiktet igjen etter lang tids skade.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere