RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

- Jeg skal score 25 mål

Sist oppdatert:
Wayne Rooney har klare mål for den kommende sesongen.

Wayne Rooney er en fantastisk begavet spiss, og en utrolig viktig spiller for Manchester United, men 23-åringen har til tider blitt kritisert for og ikke å bidra med nok mål i løpet av en sesong.

Cristiano Ronaldo har forsvunnet til Real Madrid og Carlos Tévez har gått til erkerival Manchester City. Dermed er forventningene til Rooneys goalgetterevne større enn noensinne.

Til tross for at han puttet 20 mål totalt forrige sesong, er han klar på at han vil score mer.

– Selvsagt. 25 scoringer er målet mitt, og det håper jeg og nå. Jeg har alltid sagt at jeg burde score flere mål enn jeg gjør, og forhåpentligvis så skjer det denne sesongen, sier spissen ifølge Sky Sports.

– Jeg er fortrolig med det ekstra ansvaret jeg har nå, etter at Cristiano dro.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

– Fotball er et lagspill
23-åringen bedyrer også at dette uansett ikke handler om ham, det handler om Manchester United.

– Det har vært store forventninger til meg gjennom alle de sju årene jeg har vært her, så uansett om Ronaldo er her eller ikke, vil det være press på meg, sier han.

– Men jeg har aldri sett på meg selv som noen individuell stjerne. Dette er et lagspill, og jeg kan aldri vinne trofeer på egen hånd, sier en uegoistisk Rooney.

Skryter av Berbatov
Han er også sikker på at spisskollega Dimitar Berbatov vil bidra til at United-fansen kan godte seg over mye nettsus i kampene som kommer.

– Det har vært tydelig i sesongoppkjøringen at Dimitar er giftigere i år. Det virker som han er mer bestemt på å gjøre det bra, sier han.

– Nå jobber han også mer bakover på banen, jobber hardere på trening, og er tydelig ute etter å imponere. Han er en fantastisk spiller, og nå håper vi han viser det.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere