RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

- Jeg skal slåss til siste bloddråpe

Sist oppdatert:
Den greske friidrettsløperen Kostadinos Kenteris uttaler seg for første gang etter at han uteble fra en dopingtest i Aten.

Den greske sportsavisen Goal News har i dag en forside med følgende krigstyper:

”Grekere; tro meg!”

Sorg i hjertet
- Jeg skal slåss til siste bloddråpe for å bevise at jeg er uskyldig, sier Kenteris. Avisen har fått det første intervjuet med Kenteris fra innsiden av sykehuset, der han ble avbildet fra en sykeseng i går – med sko på.

- Det er med sorg i hjertet at jeg har lidt meg gjennom all skittkasting de siste dagene. Jeg har gjort overmenneskelige anstrengelser, jobbet hardt og ofret mye for å hedre mitt land. De som nå sliter meg i biter, er de samme menneskene som stod ved siden av meg etter alle seirer og ville bli fotografert sammen med meg.

Utsatt avhør
- Jeg er såret over den urettferdigheten jeg er blitt rammet av, særlig siden jeg er skadet og ligger på sykehus, sier Kenteris, ifølge Aftonbladet.

Hvordan den greske avisen har fått til intervjuet, er uklart, men Kenteris forteller uansett at han snart er klar til å svare på alle spørsmål.

I går møtte Kenteris’ og Ekaterina Thanous advokat, Michalis Dimitrakopoulos, og treneren Christos Tzekos disiplinærkomiteen til IOC, men det eneste som kom ut av møtet, var at avhøret av den dopmistenkte duoen, be utsatt i 48 timer.

Forklaring
Onsdag skal Kenteris og Thanou selv svare på IOCs spørsmål om hvorfor de aldri dukket opp til dopingtesten i OL-byen torsdag. Advokat Dimitrakopoulos kom i går kveld med følgende forklaring til CNN:

- Kenteris og Thanou satt hjemme hos foreldrene til Thanou og spiste middag, da de plutselig fikk se all oppstandelsen på tv. Da kastet de seg på en motorsykkel for å reise til OL-byen for å levere inn sine dopingprøver, sier advokaten.

Enn så lenge er det ikke så mange som tror på den versjonen, men sannheten vil snart, og forhåpentligvis, komme for en dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere