RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg skriver som en toåring

Foto: SUZANNE PLUNKETT (Reuters)
Sist oppdatert:
Her er Harry Redknapps unnskyldning.

Tottenham-manager Harry Redknapp er anklaget for skattejuks. Han har unnskyldt seg med at han «skriver som en toåring» og «ikke kan stave».

Vinn tre måneders gratis tilgang til TV 2 Sumo og dermed alle Premier League-kampene på web-tv: Delta i vår Facebook-konkurranse, der du skal sende inn ditt beste, fiktive Premier League-rykte. Delta her.

Rettssaken mot Redknapp startet denne uken. Det mistenkes at manageren skjulte betalinger fra tidligere Portsmouth-eier Milan Mandaric i Monaco, og at pengene aldri ble oppgitt til britiske skattemyndigheter. Mandaric er også tiltalt. Begge avviser skattefusk.

For tre år siden skal Redknapp under avhør ha fortalt litt om sine skrivevansker.

– Jeg kan ikke engang skrive opp lagoppstillingen, sa 64-åringen.

Avhøret er blitt kjent denne uken. Redknapp omtaler seg som «verdens mest uorganiserte person». – Jeg snyter ikke på skatten. Jeg betaler en formue for at en regnskapsfører skal holde orden for meg, skal Tottenham-manageren ha sagt.

Mange tror Redknapp blir Englands neste landslagssjef, men blir han dømt i skattesaken ryker nok den drømmen. – Snakk med hvem dere vil i denne klubben. Jeg skriver ikke, har managerveteranen fortalt.

Redknapp og Mandaric er ikke helt på bølgelengde og har begge ulike oppfatning av kontoen i Monaco. Redknapp sier han fikk beskjed om at skatteinnbetalingen var ordnet før han fikk pengene.

Det blir antydet at Redknapp holdt kontoen i Monaco hemmelig for regnskapsføreren i fire år. Mandaric på sin side er fortsatt involvert i engelsk fotball. Han eier nå Sheffield Wednesday på nivå tre. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere