RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX)

- Jeg skuffet Hareide

Sist oppdatert:
Raymond Kvisvik leverte en svært dårlig søknad om videre landslagsspill i gårsdagens oppgjør mot Brann. - Jeg skuffet Hareide, sier FFK-vingen.

Kvisvik har fremdeles store ambisjoner om å etablere seg som en av Åge Hareides faste menn i den norske landslagstroppen. Men i gårsdagens 0-4-tap mot Brann var den vanligvis så sprudlende Kvisvik en skygge av seg selv - med landslagssjef Åge Hareide på tribunen.

- Ingenting fungerte, verken for meg eller mine lagkamerater. Vi skjøt ballen i hytt og pine. Vi gjorde det enkelt for Brann å spille god fotball, sier Kvisvik til TV 2 Nettavisen.

Og legger til:

- Veldig synd at jeg fikk høre at Åge Hareide satt på tribunen i akkurat denne kampen. Min egen innsats var rett og slett helt jævlig. Jeg får håpe Hareide ser oss igjen - i en kamp ting fungerer. Mot Brann var det hele rett og slett flaut, sukker Kvisvik.

Hyllet av Brann-fansen
Kvisvik gledet seg imidlertid over den gode mottakelsen han fikk av publikum på Brann Stadion. «Super-Ray» har fremdeles en høy stjerne blant Branns supportere, til tross for at han i sommer forlot Brann til fordel for Fredrikstad.

- Mottakelsen var helt enorm. Jeg er fremdeles glad i Bergen og Branns supportere. I ulike medier ble det spekulert i at jeg kom til å få pipekonsert, men de tok heldigvis feil, sier Kvisvik - vel vitende om at han ble møtt med stående applaus da Fredrikstads lagoppstilling ble presentert før kampstart.

- Jeg kommer alltid til å huske tiden i Bergen. Jeg har mange venner her, og har opplevd store ting på fotballbanen, fortsetter han.

- Bittert nederlag
Som nybakt FFK-spiller var han selvsagt ikke fornøyd med å bli sendt hjem til «Plankebyen» med 0-4-nederlag i bagasjen.

- Jeg hater å tape, enten det er med Brann, Austria Wien eller Fredrikstad. Og spesielt på måten vi tapte på mot Brann. Det er det verste, fastslår Kvisvik.

PS: Kvisvik fikk ikke tillit i Hareides tropp til VM-kvalifiseringskampene mot Slovenia og Skottland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere