- Jeg spanderte ikke øl

Brann-keeper Ivar Rønningen fikk lørdag feilaktig æren for drikkevarene Chess spanderte på 200 supportere på veien hjem fra Stavanger.

18.08.03 09:43

- Ivar Rønningen har ikke spandert øl på 200 supportere. Chess beklager at hans navn ble nevnt. Vi gjorde en stor feil, sier direktør i Chess Communication, Idar Vollvik til Bergens Tidende.

Keeperen og Raymond Kvisvik tok supporterbåten hjem fra kampen og ved en feiltagelse ble Brann-keeperen kreditert for drikkevarene supporterne fikk servert ombord.

- Jeg hadde ingenting med spanderingen å gjøre, sier Rønningen irritert før han legger til at han overhodet ikke har råd til å spandere øl på så mange supportere med sin middelmådige Brann-lønn.

- Tabbe

Vollvik i Chess Communication sier til Bergens Tidende at det var en tabbe at Rønningens navn ble nevnt og at det var Chess som spanderte gildet.

- Det hele var en gimmick for å få Brann-fansen til å tilgi Rønningen for at seieren glapp mot Viking. Jeg husker ikke hvem det var som ropte Rønningens navn over anlegget, men jeg innser at det ikke var særlig lurt. Det var Chess som spanderte drikkevarene, ikke Rønningen, sier Vollvik

Daglig leder i Brann, Bjørn Dahl sier klubben ikke kommer til å gå videre med saken, men vil likevel forhøre seg med trener Mons Ivar Mjelde om hvorfor Rønningen og Kvisvik ikke reiste sammen med resten av laget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.