*Nettavisen* Sport.

- Jeg spiller hele vårsesongen

Foto: Tor Richardsen (Scanpix)

Ardian Gashi tror han kan spille hele vårsesongen før den endelige dommen fra råkjøringssaken er klar. I dag er han en av få spilleklare VIF-gutter, og midtbanespilleren er spent på hvem han får ved siden av seg.

03.03.05 10:42

- Kanskje det blir både Lars Bohinen og Kjetil Rekdal, sier Gashi til Dagsavisen.

Svært mange i Vålerenga-stallen er enten syke eller skadet, så både Rekdal og Bohinen er ført opp på dommerkortet til kveldens Royal League-møte med IFK Gøteborg.

- Vi må jo fylle opp troppen, og det er uansett ikke aktuelt å spille mer enn i de ti-femten siste minuttene, sier Lars Bohinen til Aftenposten.

- Lars har faktisk vært med og trent en del i det siste. Så det er ikke noe problem. Men vi håper vi slipper å sende ham innpå. I alle fall ikke tidlig i kampen. Men det er mulig han kommer innpå om det koker skikkelig helt på slutten av kampen, sier trener Kjetil Rekdal.

Gashi med flere mente straffeutmålingen på 18 dagers ubetinget fengsel for å ha kjørt i 136 km/t i 80-sonen var for hard. Dommen ble anket til lagmannsretten, og Gashi tror neppe ankesaken kommer opp før sommeren.

- Jeg kan trene og spille kamper i hvert fall hele vårsesongen, sier Gashi til Dagsavisen.

Kampen mellom Vålerenga og IFK Gøteborg kan du følge direkte her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.