- Jeg spiller i to år til

Foto: Bret Hartman (AP)

David Beckham (36) mener han har to år igjen på fotballbanen.

25.07.11 13:13

Oslo (ANB) - Jeg føler meg fortsatt bra. Jeg er frisk og nyter fortsatt å stå opp om morgenen for å gå på trening, uttalte David Beckham til et stort presseoppbud etter treningskampen mot Manchester City.

Kontrakten hans med LA Galaxy utløper etter årets sesong, men den tidligere England-stjernen utelukker ikke at han fortsetter i USA.

- Jeg er inne i min siste sesong med klubben, men jeg liker å spille i denne ligaen, i dette systemet, med disse spillerne og med Bruce Arena som min manager, sier han.

Tok ikke straffe
- Jeg har ett, kanskje to, år igjen på et høyt nivå, sier Beckham.

LA Galaxy tapte treningskampen mot City etter straffesparkkonkurranse, Beckham spilte kun den første omgangen og tok dermed ikke straffe for Galaxy.

- Gå for Sneijder
Den tidligere Manchester United-stjernen uttalte seg også om gamleklubben etter kampen. Han tror United vil savne Paul Scholes, som har bestemt seg for å legge fotballskoene på hylla.

- Scholes er en av spillerne de må erstatte. Han er en fantastisk fotballspiller og vil bli savnet. De må hente noen helt spesielle, sier han.

- Det har vært mye snakk om Wesley Sneijder. Han er utrolig talentfull og er i tillegg en bra kar. Jeg er sikker på at han ville passet perfekt inn i United, sier han. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.