*Nettavisen* Sport.

- Jeg spiller på lørdag

Christian Grindheim gikk av dagens trening etter kort tid, men friskmelder seg selv til lørdagens kamp. - Jeg spiller, sier han.

27.10.05 14:13

VALLHALL (TV 2 Nettavisen): Grindheim pådro seg en lårhøne på onsdagens trening, og kort tid etter avdramatiserte Vålerengas medisinsk ansvarlige Håkon Schwabe det hele.

Ingen fare
- Dette er helt udramatisk. Skaden er veldig lite alvorlig, sa han til TV 2 Nettavisen. Da Grindheim sto av på treningen i dag, var det flere som lurte på om skaden var verre enn først antatt.

Det avviser Grindheim.

- Jeg gikk bare av i dag for ikke å ta noen sjanser. Det er ingen fare med tanke på lørdagens kamp, sier han til TV 2 Nettavisen.

Meningen er at Grindheim skal trene for fullt på fredag. Han skal da ta en vurdering på om det er verdt å presse seg igjennom en trening dagen før kampdagen.

Positivt for Wæhler
Kjetil Wæhler ble også testet på dagens trening, etter at han har trent alternativt hele uka. Etterpå var han optimist.

- Det var positivt i dag i forhold til tidligere i uka. Jeg er for så vidt optimist i forhold til lørdagens kamp. Det er jo smerter der, men det er ikke noe i veien for at man kan spille med smerter en kamp. Jeg er villig til å ofre mye for Vålerenga for å få spille den ene kampen her, sier Wæhler.

Det var også en positiv test for David Brocken, som også deltok på dagens trening. Verre var det for Tore Andre Flo, som hinket av banen midtveis i spillsekvensen med en smell på baksiden av kneet. Han er høyst usikker til lørdagens oppgjør mot Odd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.