RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg spiste bare vitaminpiller

Sist oppdatert:
I dag signerer dopingtatte Johan Mühlegg sin biografi i en bokhandel i Oberstdorf. I biografien går spansk-tyskeren langt i å beskylde Norge for å sverte ham.

"Skandinavene, og særlig mange nordmenn, reagerte fordi det fremstod som nytt for dem at en mellomeuropeer, og til og med en som startet for et bitte lite vintersportsland som Spania, tok medaljer foran nesen på dem. Jeg var for suksessrik og ble en rød klut for mange," skriver Mühlegg i biografien.

Den har treffende nok fått tittelen "Alene mot alle", og Mühlegg forteller historien om det han nærmest mener var en konspirasjon i forbindelse med de tre gullene i Salt Lake City-OL for tre år siden.

Ifølge VG hevder den omstridte spansk-tyskeren at han bare spiste vitaminpiller, og at den eneste måten en mektig skiverden kunne stanse ham på, var ved å beskylde ham for doping.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere