RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg spyttet for å irritere

Sist oppdatert:
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): - Jeg spyttet for å irritere, og jeg angrer. Det sier John Arne Riise etter John Carew slo til ham. Les og se alt om slåsskampen.

Carew dro til Riise på spillerbussen, og han er utestengt fra landslagssamlingen før vennskapskampen mot Portugal onsdag. Carew har reist til sitt nye klubblag Roma, men spillerne skal ha skværet opp.

John Arne Riise måtte tirsdag svare på spørsmål fra et kobbel av pressefolk.

- Jeg spyttet for å irritere John. Jeg skjønte at han ble irritert over det, og derfor gjorde jeg det, sier Liverpool-stjernen.

- Angrer du på at du spyttet?

- I ettertid gjør jeg det.

Har beklaget
Både John Carew og John Arne Riise har beklaget hendelsen overfor resten av spillergruppe, ifølge landslagssjef Nils Johan Semb. Men Semb reagerte på episoden med å sette Carew på flyet til Italia.

- Vi har behandlet saken grundig, og fått spillernes egen versjon pluss de andre vitnene. Etter det hadde vi møte med Carew og Riise. De skværet opp og legger saken bak seg, sier Semb.

"Gikk for langt"
John Arne Riise understreker at han og Carew har slått en strek over episoden nå.

SI DIN MENING:
Slåsskamp på landslaget. Riktig å sende Carew hjem?
Ja, det er uakseptabelt å slå
Nei, det er strengt
Begge burde vært sendt hjem

Se resultat
- Jeg opplever det som meget beklagelig. Det på banen er sånn som skjer, selv om vi gikk litt for langt verbalt begge to. Det som skjer på bussen er meget beklagelig. Jeg har bedt John om unnsklyldning for det jeg gjorde, og han har gjort det samme til meg. Vi er gode venner igjen, og har satt en strek over det hele, sier John Arne Riise.

- I går kveld satt vi sammen på hotellrommet og pratet en time om hvor gode venner vi egentlig er. Vi skværet opp der og da. Vi har snakket i dag også. Nå er vi kompiser igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere