Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg står likt med Boonen

Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
Thor Hushovd fornøyd med sesongåpningen i bitende kulde på belgisk brostein.

Lørdag ble Omloop Het Nieuwsblad gjennomført i typisk belgisk vårvær. Det var kaldt og vått, slik at det ble ekstremt glatt på veiene.

- Det var skikkelig kaldt, men det gikk OK. I Tour of Oman var jeg ikke akkurat på topp, så jeg er glad for at jeg var der oppe i dag. Jeg hadde ikke beina til å gå med de beste, men jeg var alltid der når det skjedde. Det var fint, kunne Hushovd fortelle til cyclingnews.com etter rittet.

Som han nevner selv, Hushovd var der når det skjedde, men maktet ikke å følge støtene til vinneren Sebastian Langeveld (Rabobank) eller andremann Juan Antonio Flecha (Team Sky).

- Det var viktig for meg å være med framme i det første løpet (på brostein, jorun. anm.), jeg hadde bare ikke beina til å følge de beste når de angrep, forklarer Hushovd.

Tom Boonen hadde han mer kontroll over. Hushovd markerte belgierens angrep på Taaienberg.

- Det ser ut som vi er på samme nivå. Jeg har sett han i bedre form enn dette, og han fortalte meg det samme. Det er fremdeles lenge til de store målene. Det er seks-sju uker faktisk, så vi har fremdeles tid, poengterer han.

Bli med å tipp resultatet i søndagens Kuurne-Brussel-Kuurne!

Ingen problemer uten radio
Rittet ble den første testen for Hushovds menn uten radio på brosteinen. Skal vi tro nordmannen forløp det uten de store komplikasjonene.

- Jeg syns det gikk ganske bra i dag. Alle sammen var der de skulle på nøkkelpunktene. Vi fikk ikke de resultatene vi ønsket, men det vil komme seinere.

Når det er sagt så tror ikke verdensmesteren at radioen ville forandret utfallet i rittet.

- Det gjør det bare mer komplisert, men jeg er sikker på at vi hadde hatt den samme tetgruppen, med eller uten radio. De tråkket bare hardere enn oss, avslutter han.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!