RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg synes synd på henne

CHAMPAGNEFEIRING: Serena Williams feirer med champagne etter å ha slått Sara Errani og tatt sin 60. WTA-tittel i karrieren.
CHAMPAGNEFEIRING: Serena Williams feirer med champagne etter å ha slått Sara Errani og tatt sin 60. WTA-tittel i karrieren. Foto: Andreas Solaro (AFP)
Serena Williams knuste hjemmefavoritten i Roma.

Verdensener Serena Williams (32) varmet opp til Roland-Garros ved å forsvare tittelen i WTA-turneringen i tennis i Roma.

I søndagens finale ble den italienske hjemmefavoritten Sara Errani utklasset og slått 6-3, 6-0. 27-åringen håpet å bli første italienske vinner av turneringen på 29 år, men hun var sjanseløs i møtet med amerikanerens krafttennis.

Errani var i siste sett også hemmet av en skade i låret, som hun pådro seg i slutten av første sett.

- Jeg synes synd på Sara. Hun fortjente ikke at det skulle ende slik, men jeg er veldig glad for seieren, sa Williams etter å ha tatt sin 60. WTA-tittel. Hun avga bare ett sett på sin vei til jubileumstriumfen.

Williams brøt Erranis serve allerede i første forsøk. Selv om Errani brøt tilbake senere i settet, avgjorde favoritten settet med et nytt servebrudd.

Errani skadet seg da hun forgjeves prøvde å nå en retur fra Williams i kampens åttende game. Williams brøt til 5-3-ledelse, og like etter ba Errani om medisinsk tilsyn. Teiping av låret hjalp henne ikke til å henge med i kampen, og hun vant ikke flere games før Williams kunne juble for en ny tittel.

- Jeg er lei for at det gikk slik. Dere har vært fantastiske hele uken, sa Errani til publikum.

- Det var stort for meg å komme til finale og spille min beste tennis med deres hjelp. Jeg håper jeg kan gjøre det enda bedre neste år.

Kampen var over på en time og 12 minutter, og en svært skuffet Errani tok til tårene. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere