Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg takler presset

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Chelseas manager Luiz Felipe Scolari sier at han takler presset foran tirsdagens skjebnesvangre Champions League-match mot CFR Cluj.

Londonklubben må vinne for å garantere laget en klass i utslagningsrundene i den gjeveste europeiske cupen. Men Scolari bryr seg lite om presset på ham som manager. Han mener det er lite i forhold til det å lede Brasils landslag.

- Vet dere hvor mange mennesker som bor i Brasil? Alle de menneskene er trenere. Der var jeg trener, og tror du virkelig at det er noe press her. Det er null press, svarte Scolari seg selv på den faste pressekonferansen i forkant av Champions League-matchen mandag, ifølge BBC.

Han sa også at det faktisk ikke var noen katastrofe om Chelsea ikke skulle ta seg videre fra gruppespillet. Hvis Chelsea taper eller spiller uavgjort, samtidig som Bordeaux slår Roma, ender Chelsea på tredjeplass i gruppa. Det betyr i så fall farvel til Champions League, og i stedet en plass i den mindre attraktive Uefa-cupen.

- Dette er bare én kamp i haugen. Den er naturligvis viktig med tanke på kvalifiseringen til neste runde. Men det er det samme som i andre kamper: Vi skal ta tre poeng. Vinner vi så er vi videre. Dette er ikke sesongens viktigste kamp - det er bare en kamp, sier han.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Meld deg på nå: Ny sesong i ManagerLeague

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!