*Nettavisen* Sport.

- Jeg tenkte på Beckham

Foto: Getty / All Over Press

Derfor husker ikke Harry Redknapp at han signerte på en overførsel av over en halv million kroner.

«Mr. Manley, vil du slutte å stirre på meg? Jeg vet at du prøver å få meg ut av balanse».

Harry Redknapp (64) stoppet opp i vitnemålet sitt. Mistet besinnelsen og gikk til verbalt angrep på etterforsker David Manley, som satt i en rettssal i Londons lagmannsrett Southwark og så Redknapp forsvare seg mot tiltalen for skattebedrageri.

Mr. Manley svarte ikke.

Konto i bikkjas navn
Redknapp roet seg ned og fortsatte vitnemålet. Tottenhams manager fortalte at han ikke kunne huske å ha overført 100.000 dollar fra en utenlandsk bankkonto fordi han var opptatt med å tenke på David Beckham og hvordan hans daværende lag Portsmouth skulle nøytralisere stjernespilleren i lagets neste kamp.

Han måtte imidlertid erkjenne at det var hans signatur som sto på dokumentet som sørget for at beløpet ble overført til hans engelske bankkonto.

- Vi skulle møte Manchester United på Old Trafford, en stor kamp for Portsmouth. Jeg tenkte på hvem som skulle markere David Beckham da jeg signerte det papiret, sa Redknapp.

Dette kom opp da Redknapp ble spurt om pengetransaksjoner for til sammen 189.000 til en bankkonto i Monaco som han satte opp i navnet til hans bikkje.

Pengene kom fra Portsmouths eier Milan Mandaric (73), som også benekter å ha gjort seg skyldig i skattebedrageri.

- Jeg har alltid betalt skatten min. Jeg har heller betalt for mye skatt enn for lite, sa Redknapp ifølge The Sun, som følger saken tett.

- Mandaric styrte
Redknapp hevder at det var Mandaric som styrte den nevnte bankkonten og satte inn penger der for å investere for ham, men at disse investeringene slo feil. Mandaric forklarte det samme.

Redknapp har tidligere forklart seg annerledes om kontoen overfor sportsjournalisten Rob Beaseley. Til Beaseley skal Redknapp ha sagt at pengene var hans bonus for å selge Peter Crouch til Aston Villa i 2002 og at de allerede hadde blitt skattet av.

Da han ble spurt om å forklare dette, spøkte Redknapp med at Crouch var en god investering.

- Han er ung Han kommer til å utvikle seg, til å bli sterkere, sa Redknapp.

Til latter fra salen fortsatte han:

- Han blir høyere og høyere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.