- Jeg tror flere av Uniteds spillere vil bort

Foto: Paul Ellis / AFP / NTB scanpix

Det hevder Anderson.

David Moyes' første sesong som manager i Manchester United har nok ikke blitt helt som mange hadde håpet.

Den røde klubben har vært både uheldige og tidvis udyktige så langt denne sesongen og må trolig nøye seg med å kjempe om den viktige fjerdeplassen i vår.

Etter 24 serierunder ligger United hele syv poeng bak rival Liverpool. Det er Merseyside-klubben som enn så lenge innehar den siste Champions League-plassen.

I januar fikk imidlertid Moyes en sårt tiltrengt opptur da stjernen Juan Mata sluttet seg til klubben. Det er ventet at klubben vil forsterke ytterligere til sommeren.

Dette betyr imidlertid at noen trolig også må ut og skal vi tro Anderson, som nylig ble leid ut til italienske Fiorentina, er det flere som vil bort fra Old Trafford.

Framtiden til en rekke spillere er usikker og folk som Patrice Evra, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Nani og nevnte Anderson kan alle komme til å forlate klubben til sommeren.

- Jeg er sikker på at det er en rekke spillere som vil bort. Spesielt meg selv og Nani. Vi har vært der i sju-åtte år, sier Anderson ifølge The Guardian.

- United er en stor klubb og tar godt vare på spillerne sine, men noen ganger er det slik at spillere ønsker et miljøskifte og å få oppleve noe nytt, sier han ifølge avisen.

Anderson ble i sin tid hentet fra Porto for det som på den tiden var regnet som store penger, men midtbanemannen har aldri slått helt til i United-drakten.

Nå antyder brasilianeren at han gjerne gjør låneavtalen med Fiorentina permanent, om den muligheten skulle by seg.

- Det å spille i Manchester var stort, det var en klubb med mye historie. Nå vil jeg vise mine kvaliteter i Fiorentina. Jeg takker United for støtten, men jeg ønsker å bli værende i Italia.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.