RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg våknet og var helt paranoid

Foto: Quinn Rooney / Getty Images
Sist oppdatert:
Serena Williams er preget av varmen i Australian Open.

Men verdenseneren hadde likevel ingen problemer med å ta seg videre til 3. runde i turneringen.

Det amerikanske tennisesset vant 6-1, 6-2 over Vesna Dolonc fra Serbia. Hun hadde ikke fått mye søvn natten før kampen.

- Jeg våknet hele tiden i løpet av natten og var helt paranoid. Jeg må passe på så jeg ikke blir dehydrert. Det siste jeg ønsker, er å få kramper i dette været. Det kan skje så lett. Jeg drakk utrolig mye vann, fortalte Williams.

Gradestokken i Melbourne viste over 40 grader for annen dag på rad onsdag, men Williams lot seg ikke stoppe. Amerikaneren føler hun takler varmen bra.

- Jeg kjenner det mer i hodet enn i brystet, men så langt har det vært greit. Jeg har trent lenge i Florida og har spilt i Melbourne i mange år. Du må bare være klar for de varme forholdene og komme deg gjennom det, sa Williams, som har vunnet Australian Open fem ganger tidligere.

Novak Djokovic har vunnet mennenes Australian Open tre år på rad og jakter en ny triumf i Melbourne. Serberen tok sin 23. strake seier i turneringen da argentinske Leonardo Mayer ble slått 6-0, 6-4, 6-4. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere