RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: David Buimovitch / AFP / NTB scanpix

- Jeg var aldri nær ballen. Det er surt

Sist oppdatert:
Dommertabbe kostet Norge dyrt.

ISRAEL U21 - NORGE U21 2-2:

NETANYA (NTB); Fredrik Semb Berge skjønner ingenting av den israelske corneren som endte med straffespark og baklengsmål.

- Den første scoringen deres er etter en straffe som kommer etter en corner som aldri var corner. Jeg var aldri nær ballen. Det er surt, sa Semb Berge.

Kaptein Nir Biton kunne gi Israel 1-0 etter kvarteret. Etter hjørnesparket som ikke var hjørnespark, var Omar Elabdellaoui uheldig og kom borti en israeler som falt teatralsk i bakken.

Marcus Pedersen utlignet for Norge før Vegar Eggen Hedenstad ble utvist like før pause.

LES OGSÅ: Reddet Norge på overtid

Var på linje
Semb Berge var på vei inn i duellen, uten at den polske dommeren Pawel Gil lot det få betydning.

- Slike situasjoner er vanskelig. Jeg føler jeg er på linje med Vegar der, men det følte ikke dommerne og da ble det rødt kort, sa Skien-gutten.

- Det er aldri gunstig å bli redusert til ti mann, men vi sto opp og prøvde. Jeg er veldig stolt over moralen vi viser. Det var sterkt å komme tilbake, fortsatte den solide stopperen.

Han ofret seg på et israelsk langskudd etter 71 minutter. Det kan ha avverget scoring, men på returen maktet ikke telemarkingen en ny redningsaksjon.

- Jeg prøvde å hindre scoring på det første, men det hjalp ikke så veldig da de scoret på returen. Det ble en retur der han banket ballen inn mellom beina mine. Da ble den vanskelig for keeper, sa Semb Berge.

Kan bli avgjørende
23-åringen var utrolig lettet over Harmeet Singhs utligningsmål på overtid.

- Veldig viktig utligning. Ett poeng er tusen ganger bedre enn null. Nå har vi allerede begynt å tenke på England-kampen.

- Kan poenget være avgjørende for om det blir semifinale?

- Det kan det helt klart.

Norge møter England lørdag. Der blir Semb Berges duellkraft viktig. Hans partnerskap med kaptein Stefan Strandberg var solid i onsdagens EM-åpning.

En polsk dommer som levde i sin egen verden kunne ha ødelagt hele mesterskapet for Norges U21-landslag.

Den sene utligningen gir håp om avansement. Revansjlysten oste av spillerne da de gikk i bussen som skulle ta dem med tilbake til Tel Aviv. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere