RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg var ikke noe god

Sist oppdatert:
SOUSSE (TV 2 Nettavisen): Han scoret 11 mål, og ble nærmest overfalt av iltre serbere etter kampen. Ingen av delene brydde en sønderknust Kristian Kjelling seg om etter tapet mot Serbia.

NORGE-SERBIA 24-25: Han scoret 11 mål, og tok ansvar da de andre gjemte seg litt. Men Kjelling var bare nedbrutt etter den norske nedturen mot Serbia.

- Jeg var ikke noe god. Jeg er dritskuffet, sier han.

Gjorde sin del av jobben
På taktikkarket pressen fikk utleverte før kampen presiserte Gunnar Pettersen at det var viktig at Kjelling fant rollen sin som skytter. Det ble 11 mål. Det er bra.

Men det var bommene Kjelling selv fokuserte på. De to straffene som ikke gikk inn, og som ble helt avgjørende. De åtte andre skuddforsøkene som heller ikke ga uttelling.

- Jeg bommer altfor mye. Jeg scorer noen mål som sikkert er hyggelige og pene å se på, men jeg bommer en del også. Det er ikke bra nok, sier han.

Før han gjentar seg selv:

- Jeg er dritskuffet over meg selv.

- Har ingen unnskyldning
Da Kjelling misset med frikastet i siste sekund, ble han overfalt av store deler av det serbiske laget. Uten at han fokuserte veldig på det.

- Hvorfor taper Norge?

- Vi taper kampen på at vi bommer på en del langskudd. Samtidig redder målvaktene deres mye. Det tar de oss igjen på, sier han.

- Du misbrukte to straffekast...?!?

- Ballen ble jævlig glatt. Jeg føler ikke at jeg har helt kontroll på den, men det er ingen unnskyldning, sier han skuffet.

Nå må Norge slå Tyskland torsdag kveld. Med tap også mot Tyskland og Egypt kan VM ende i en kjempenedtur for de norske gutta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere