*Nettavisen* Sport.

- Jeg var lei meg og sint

Foto: Getty Images / All Over Press

Men nå er Bacary Sagna i samtaler om ny kontrakt.

16.12.13 18:47

Bacary Sagna har vært fast på Arsenals høyreback i flere år, men tidligere i høst har det blitt spekulert i om franskmannen kan være på vei bort fra London-klubben.

Det skal fremdeles være usikkert rundt hans fremtid, men han innrømmer nå å være i samtaler med Arsenal om ny kontrakt, melder Sky Sports.

- Jeg har fremdeles seks måneder igjen av min kontrakt med Arsenal. Vi er i samtaler, sier han i et intervju med Bein Sport.

Godt forhold til klubben
Franskmannen forteller om et godt forhold til klubben, men utelukker heller ikke at han kan komme til å forlate Arsenal.

- Det er en mulighet å dra herfra i januar, men jeg vil alltid ha et godt forhold til klubben. Jeg har spilt her i sju år, og jeg håper vi ender opp med noe bra, fortsetter Sagna

Arsenal har lenge blitt kritisert for å ikke beholde stjernene sine. Sagna har måttet se store profiler, som Cesc Fàbregas og Robin van Persie, forsvinne ut mellom portene i klubben.

Sint
Frustrasjonen over nettopp disse salgene legger han ikke skjul på.

- Jeg var lei meg og sint da spillere forlot klubben. Hadde vi hatt disse i dag, ville det vært en enorm forskjell. Siden 2007 har et meget konkurransedyktig lag forsvunnet, uttaler Sagna.

På tross av mangler, har han fortsatt tro på årets Arsenal-lag. Ingenting hadde gledet han mer enn å løfte Premier League-pokalen med klubben han elsker.

- Jeg ville elsket å vinne trofeer med denne klubben. Det er en klubb som jeg elsker høyt, men det mangler noe. Først ønsker jeg å avslutte som mester. Vi har en god mulighet til dette i år. Etter det får vi se hva som skjer, sier Sagna.

Serieleder Arsenal møter Chelsea på Emirates i neste seriekamp 23. desember.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.