RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg var lei meg og sint

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Men nå er Bacary Sagna i samtaler om ny kontrakt.

Bacary Sagna har vært fast på Arsenals høyreback i flere år, men tidligere i høst har det blitt spekulert i om franskmannen kan være på vei bort fra London-klubben.

Det skal fremdeles være usikkert rundt hans fremtid, men han innrømmer nå å være i samtaler med Arsenal om ny kontrakt, melder Sky Sports.

- Jeg har fremdeles seks måneder igjen av min kontrakt med Arsenal. Vi er i samtaler, sier han i et intervju med Bein Sport.

Godt forhold til klubben
Franskmannen forteller om et godt forhold til klubben, men utelukker heller ikke at han kan komme til å forlate Arsenal.

- Det er en mulighet å dra herfra i januar, men jeg vil alltid ha et godt forhold til klubben. Jeg har spilt her i sju år, og jeg håper vi ender opp med noe bra, fortsetter Sagna

Arsenal har lenge blitt kritisert for å ikke beholde stjernene sine. Sagna har måttet se store profiler, som Cesc Fàbregas og Robin van Persie, forsvinne ut mellom portene i klubben.

Sint
Frustrasjonen over nettopp disse salgene legger han ikke skjul på.

- Jeg var lei meg og sint da spillere forlot klubben. Hadde vi hatt disse i dag, ville det vært en enorm forskjell. Siden 2007 har et meget konkurransedyktig lag forsvunnet, uttaler Sagna.

På tross av mangler, har han fortsatt tro på årets Arsenal-lag. Ingenting hadde gledet han mer enn å løfte Premier League-pokalen med klubben han elsker.

- Jeg ville elsket å vinne trofeer med denne klubben. Det er en klubb som jeg elsker høyt, men det mangler noe. Først ønsker jeg å avslutte som mester. Vi har en god mulighet til dette i år. Etter det får vi se hva som skjer, sier Sagna.

Serieleder Arsenal møter Chelsea på Emirates i neste seriekamp 23. desember.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere