RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg var utrolig nervøs

Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Medaljekandidaten må testes hun kan meldes klar for OL.

Det norske fristilshåpet Tiril Sjåstad Christiansen er medisinsk klarert for OL i Sotsji. Nå gjenstår testing på ski for 18-åringen fra Geilo.

- Jeg var utrolig nervøs da jeg fikk klarsignalet søndag. Jeg kjenner kroppen min best, og jeg føler at det har gått fort framover de siste ukene, sa Christiansen.

- Jeg skal kjøre på ski første gang tirsdag, sa 18-åringen under mandagens pressekonferansen.

Olympiatoppens medisinske ansvarlige Lars Engebretsen opererte Christiansen for korsbåndskaden hun pådro seg under trening i USA i desember.

- Jeg var pessimistisk, men hun har trent cirka fire ganger så mye som en vanlig pasient. Og de som har behandlet henne her, har vært flinke, sa Engebretsen.

Christiansen har ikke fått endelig beskjed om hun kan delta i OL. Det gjenstår ennå en del testing av henne med ski på beina.

- Jeg sa til toppidrettssjefen at hun var medisinsk klar til å bli tatt ut til OL. Men hun har ikke kjørt på ski ennå. Jeg drar til Sotsji 3. februar, og det vil bli tatt en avgjørelse før det, sa Engebretsen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere