Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg vil bli i Brann

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)
Martin Andresen understreker at han trives godt i Bergen.

RIJEKA (Nettavisen): Spekulasjonene er mange rundt Martin Andresen og hans fremtid i den vestlandske fotballhovedstaden. Selv presiserer han at han trives, og ikke har tenkt seg noe annet sted.

- Jeg har overhodet ikke tenkt meg til en ny klubb, hevder Andresen overfor Nettvisen.

- God dialog med Brann
Han vil ikke gå med på at det faktum at det er under et år igjen av Brann-kontrakten - og at det ikke er blitt noen enighet om hva som skjer etterpå - er grunn til bekymring.

- Nei, vi har en god dialog, og jeg kan godt bli i Brann etter 2007, hevder hele Bergens førstestyrmann.

Samtidig vet han at spekulasjonene vil fortsette jo lenger det går før man er enige om midtbanespillerens videre skjebne.

- Det kan nok bli en del spekulasjoner i pressen, men jeg er ikke redd for at det skal påvirke meg og mitt spill, sier Andresen, før han ser litt stort på det hele.

- Selvfølgelig kan jeg ikke garantere at jeg spiller i Brann neste sesong, hvem vet helt sikkert hvor de jobber om et år?

- Selvfølgelig er det mye kan skje, men jeg poengterer igjen at jeg trives i Brann, at jeg har en god dialog med klubben om fremtiden min, og jeg har ingen planer om å gå til en annen klubb, understreker 30-åringen.

Winters intet problem
At Robbie Winters «retur» til Bergen skal slå negativt ut for hans Brann-skjebne, vil kapteinen ikke gå med på, ei heller at det kommer til å slå negativt ut for Brann-laget som en helhet.

- Det var vel først og fremst Mons Ivar (Mjelde) og Robbie som ikke var helt på bølgelengde, men nå skal de ha skværet opp.

- Robbie Winters er en god spiller, og bra å ha ham med på laget.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!