- Jeg vil gi alt for Inter

Foto: Erlend Aas / Scanpix

John Carew har landet i Milano.

26.02.13 17:30

John Carew har det siste døgnet blitt sterkt koblet til en overgang til italienske Inter i Serie A.

Mange trodde rapportene fra Gazzetta dello Sport var for gode til å være sanne, men tirsdag ettermiddag landet nordmannen på flyplassen i Milano.

Klarer han å komme gjennom de fysiske testene i den italienske storklubben, tyder alt på at Carew blir Inter-spiller fram til sommeren.

- Formen er bra
VG møtte en ordknapp Carew da han steg ut av flyet på Linate-flyplassen. Kraftspissen ville ikke kommentere hvor nær han er ved å signere for Inter.

- På et eller annet tidspunkt kan jeg nok si noe, men akkurat nå er det ikke mye jeg har å si.

Carew har stått uten arbeidsgiver etter at West Ham ikke ville gi ham ny kontrakt i fjor sommer. Han mener likevel at formen er god.

- Formen er bra, vet du, svarte 33-åringen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: AFP / Scanpix

Ifølge Gazzetta dello Sport dro nordmannen til Hotel Melia i Milano etter ankomsten.

- Jeg er klar, og jeg føler meg bra. Den siste tiden har jeg reist mye, og jeg har også spilt i en film, men nå er jeg klar for å gi alt for Inter. Jeg ventet ikke å få denne sjansen, men livet er fullt av overraskelser, sier Carew til avisen.

Har Serie A-erfaring
Ifølge Gazzetta dello Sport vil Carew tjene 2,4 millioner kroner for å spille i Inter ut denne sesongen, i tillegg til bonuser.

Klubbnomaden på 33 år er ikke ukjent med italiensk fotball etter at han var på utlån fra Valencia til Roma i 2003-2004-sesongen.

Det året ble det sju mål på 26 kamper for Carew, som hadde konkurranse fra blant andre Antonio Cassano, Francesco Totti og Marco Delvecchio og spissplassene.

Etter at Carew ble frigitt av West Ham i mai i fjor, har han stått uten klubb og har blant annet vært med på innspillingen av en film i Canada.

Nå kan det gå mot comeback på fotballbanen for spissen som tidligere har spilt for blant andre Valencia, Roma, Besiktas, Lyon og Aston Villa.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'B9A79E92EB7D40AE936BFBA2C1ACB5F2', '1pzpoyfp64whm13p8zqz7xyb9k', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1pzpoyfp64whm13p8zqz7xyb9k', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.