RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg vil ikke dra fra Chelsea

Sist oppdatert:
Joe Cole har ingen planer om å forlate Stamford Bridge. Nå har også manager Claudio Ranieri forsikret Cole om at han har en framtid i klubben.

Engelsk presse skrev tidligere i uka at Cole var misfornøyd med at Arjen Robben skulle komme til Stamford Bridge. Den engelske landslagsspilleren var heller ikke særlig fornøyd med de få kampene han har spilt fra start i år, og det ble spekulert i at han ønsket seg vekk.

Manager Claudio Ranieri sier imidlertid at Cole har en stor framtid i klubben, som i øyeblikket ligger på andreplass i Premier League.

- Jeg er skuffet over at jeg ikke har spilt fast i år. Som enhver fotballspiller ønsker jeg å spille hver kamp. Jeg har snakket med manageren flere ganger i år, men sånn er det for alle spillere. Ranieri har sagt at jeg har en stor framtid i Chelsea, og at jeg er en del av hans langtidsplaner. Jeg har overhodet ikke bedt om å bli satt på transferlisten. Jeg er fast bestemt på å vinne en plass i Chelseas førsteellever, skriver Cole på sin hjemmeside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere