RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap

- Jeg vil ikke til Manchester City

Klar tale fra Roma-spiller Daniele De Rossi.

Nettavisen skrev i forrige uke at Manchester City og Roberto Mancini har intensivert jakten på Roma-spiller Daniele De Rossi.

På en pressekonferanse i den italienske hovedstaden skal spilleren selv ha gått ut og sagt at han ikke vil forlate klubben.

– Jeg er fornøyd med å bli her og har aldri bedt om å bli solgt. Det er blitt skrevet mye rart om meg og Mancini. Noe av det har fått meg til å le, men jeg har også blitt sint. Jeg bestemte meg derfor å snakke ut om dette nå, sa De Rossi på en pressekonferanse, ifølge NTB.

Les også:De Rossis agent i City-samtaler.

– Klubben (City) la inn et bud, men det var bare samtaler. Skulle jeg en dag få lyst til å forlate Roma, enten det er for å vinne mesterligaen eller tjene mer penger, så skal jeg si ifra offentlig. Jeg har alltid holdt meg til sannheten og aldri lagt skjul på noe.

Manchester City slet tungt i serieåpningen hjemme mot Southampton, men klarte å dra i land seieren mot slutten av oppgjøret.

Neste kamp for Mancinis mannskap er borte mot Liverpool 26. august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere