RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

- Jeg vil ikke vite hva som skjer

Gullhelten Ola Kamara stresser ikke med klubbjakten.

Ola Kamara har hatt en fantastisk høst med seriegull og landslagsdebut, men han har flere drømmer å oppfylle.

- Jeg har alltid jaktet på guttedrømmen. For noen år siden ville få ha trodd at jeg skulle bli seriemester og landslagsspiller, men går man hardt inn for noe og tror på det så er alt mulig, sier 24-åringen til NTB.

Hans scoringer hjalp Strømsgodset til å avgjøre gullkampen, men han var i klubben bare på utleie fra østerrikske Ried. Framtiden hans er ikke avklart.

- Akkurat nå er framtiden denne uken med landslaget. Så skal jeg ha en liten ferie, men midt i desember må jeg begynne å se på hva som skal skje videre, sier han.

- Det er ikke noe konkret jeg vet om. Jeg har sagt til agenten min at jeg ikke ønsker å vite hva som skjer, om det er klubber som melder interesse. Først fordi jeg ville konsentrere meg om serieinnspurten, og nå fordi jeg vil konsentrere meg om landslagssamlingen.

Kamara føler seg sikker på at ting vil løse seg i god tid.

Stresser ikke
- Jeg skal ta en prat med ham etter samlingen, så skal jeg ha ferie, og deretter begynner jeg å tenke på det som skjer videre. Det kan være det ikke skjer noe før i slutten av januar, så det er ikke noe å stresse med.

Han regner ikke med å reise tilbake til Ried.

- Jeg trivdes bra i klubben, men det er et ganske lite sted. Når du kommer fra Oslo til en by med 10.000 innbyggere så er ikke det helt drømmen, sier han.

Kamara har kontrakt til 2015, men føler seg sikker på at Ried ikke setter seg på bakbeina og stopper overgang til en annen klubb.

- Det vet jeg at de ikke kommer til å gjøre.

Viktig
Før han begynner å tenke på sin klubbframtid, vil han suge litt på karamellen etter å ha vunnet seriegull og fått foten innenfor på landslaget. Mot Danmark fredag kan han få sin tredje landskamp.

- Det er en veldig spennende tid å være på landslaget. Nå handler det om å kvalifisere seg til EM i Frankrike, og jeg tror vi kommer dit. Det gjør valget av klubb enda viktigere, for jeg har lyst til å være med på landslaget. Før jeg sier ja til noe må jeg vite at det er en klubb der jeg er ordentlig ønsket, sier han.

- Samtidig ønsker jeg å komme til en stor liga. Det er guttedrømmen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere