*Nettavisen* Sport.

- Jeg vil selges nå

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Men Alanzinhos ønske går tidligst i orden søndag.

24.01.09 23:28

STABÆK-IFK GÖTEBORG 0-0

TELENOR ARENA (Nettavisen): Stabæk åpnet Telenor Arena med en målløs kamp mot svenske IFK Göteborg. Åpningen av den flotte arenaen kom imidlertid helt i skyggen av Alanzinhos mulige overgang til tyrkiske Trabzonspor.

Tyrkerne holdt seg borte fra kampen for å ikke forstyrre åpningen av Stabæks nye storstue, men rett ved siden av Nettavisen på tribunen satt Alanzinhos brasilianske agent og Lars Petter Fosdahl. De er sentrale i den mulige overgangen.

Alanzinho var banens klart beste, uten at det holdt til seier for bæringene.

- Jeg vil selges
Etterpå var han krystallklar.

- Jeg håper jeg selges i kveld. 40 millioner er bra penger for Stabæk, sa han til det ventende pressekorpset.

- Jeg skal i et møte med Stabæk og Trabzonspor i Oslo nå. Så får vi se hva som skjer. Jeg håper de sier ja allerede i kveld, la han til.

- Og hvis Stabæk sier nei til salg?

- Da vil jeg bli skuffet. Jeg vil spille videre her på den nye arenaen og i Mesterliga-kvalifiseringen, men jeg vil være skuffet.

Ved 23-tiden lørdag kveld var det likevel ingenting som tydet på at et salg var klart.

Dermed skjer det tidligst noe søndag for ballmagikeren.

Det er akkurat som Stabæk-leder Einar Schultz sa tidligere om kvelden. Han hevdet at Stabæk først skulle gjennomføre sitt julebord lørdag kveld, og at styret først ville diskutere tyrkernes bud søndag.

- Vi drar ikke i noen møter nå. Det lover jeg, sier han.

Han legger likevel ikke skjul på at Stabæk, som allerede har solgt Veigar Pall Gunnarsson, helst vil beholde fjorårets beste spiller i Tippeligaen.

- Vi mener det er dårlig timing sportslig. Både for oss og Alanzinho. Han ville ha godt av ett år til hos oss. Samtidig er det snakk om mye penger både for oss og han. Vi må ta en veldig seriøs vurdering av dette.

- Ikke alltid man får som man vil
Trener Jan Jönsson vil heller ikke miste dribleren sin.

- Vi ønsker at han er her i ett år til. Så kan han vokse seg varm på denne arenaen. Det er det jeg ønsker. Men det er ikke alltid at man får som man ønsker.

Med Alanzinho var Stabæk klart best i lørdagens kamp, men uten at de klarte å få hull på svenskene. Prøvespiller Amin Askar fra Moss fikk den siste halvtimen som innbytter, og gjorde et positivt innhopp for bæringene.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.