RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg vil spille fra start, Åge

Foto: Gotrm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Etter å ha senket Lyn på egenhånd, kom Steffen Iversen med følgende melding til Åge Hareide: - Jeg vil spille fra start mot Hellas.

TRONDHEIM (Nettavisen): ROSENBORG - LYN 2-1:

Først banket Steffen Iversen inn to mål. Deretter ga han Åge Hareide klar beskjed om hvem som skal ha spissplassen i den kommende landskampen mot Helllas.

- Jeg er i knallform og vil spille fra start, sier han.

Selvtillit
Etter en jubeluke med tre seirer, fem fulltreffere og tabelltopp strutter Steffen Iversen av selvtillit.

- Jeg er i en fantastisk flyt for tida. Klarer å tyne kroppen skikkelig og omsetter mulighetene som byr seg i scoringer. De siste ukene har fotballivet vært herlig, smiler han og glemmer krampen som sliter i beina.

- Vi ble dyktig slitne på tampen av kampen. Tre knallharde oppgjør på ei uke tærer på kreftene. Men typisk nok for et lag i medvind så klarer vi å mobilisere nok til å ta full pott, sier han.

Enkel oppskrift
Måljegeren mener oppskriften på RBK-suksessen denne høsten er enkel.

- Vi har vært utrolig flinke til å ta en kamp av gangen og til å fokusere på neste arbeidsoppgave. Så langt har det resultert i åtte seire på rad, og jeg ser ingen grunn til at det skal stoppe med det, sier Iversen, som til tross for den rekordlange seiersrekken er glad for at det nå blir en pause i seriespillet.

- Selv om vi fosser fram på en medgangsbølge, vil hele laget ha godt av en rolig periode med solid trening før den virkelige innspurten tar til, sier han, og justerer seg med en kjapp finte:

- Det gjelder ikke meg som skal på landslagssamling! Der har jeg tenkt å bite skikkelig fra meg og sørge for å bli en av de 11 som starter mot grekerne, slår han fast.

Notorisk målscorer
Når Knut Tørum blir bedt om å beskrive spilleren som mer enn noen annen har bidratt til at navnet hans nå er i ferd med å skrives inn i Rosenborg-historien med gullskrift, tar han noen sekunders tenkepause.

- Med fare for at jeg gjentar meg selv for n’te gang denne høsten: Steffen Iversen er en notorisk måljeger som er gull verdt. Mer er det ikke å si om den saken, slår RBK-bossen fast. Selv om han selvfølgelig er glad for at det ble full pott mot Lyn, er ikke Tørum spesielt godt fornøyd med spillet trønderne leverte i kveld.

- Det var tydelig at mange sleit med tunge bein etter ei tøff uke og spillet ble ikke helt slik jeg hadde ønsket. På den annen side skal guttene ha honnør for knallhard jobbing og for måten de red av Lyn-stormen på mot slutten av kampen, sier han vel vitende om at han nå for alvor har sørget for at folk i fødebyen Bergen har fått noe å tygge på.

- Beskjeden til Brann er klar: Vi akter å være med på høstjakta helt til siste slutt!

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere