RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg vil spille hver kamp

Foto: Getty Images / All Over Press
Mario Gomez takket nei til Real Madrid.

Den tyske landslagsspissen Mario Gomez valgte i sommer å forlate Bayern München til fordel for italienske Fiorentina.

Real Madrid, på initiativ fra manager Carlo Ancelotti, skal i sommer ha forsøkt å hente tyskeren til Santiago Bernabeu.

I et intervju med den tyske avisen Kicker fortalte Gomez at Ancelotti ønsket å hente ham til den spanske hovedstaden, men at tyskeren ikke ønsket å bli en del av klubben i frykt for å sitte for å bli sittende på benken.

- Tilbudet fra Real Madrid fristet meg fordi hele familien min er Real Madrid-supportere. Jeg takket for interessen og jeg sa til rådgiveren min at den eneste klubben jeg ville til var Fiorentina, sier Gomez til Kicker i følge Marca.

Dersom Gomez hadde endt opp i den spanske hovedstadsklubben, hadde han måttet kjempe om spisseplassen med franske Karim Benzema.

- Jeg ønsker å fortsette å gi alt for laget mitt og jeg ønsker ikke å spille halvparten av kampene i en sesong. Jeg vil spille søndag, onsdag og søndag, sier Gomez.

Tyskeren spilte fire sesonger i Bayern München og ser selv at det er et steg tilbake i karrieren å måtte spille Europaliga framfor Champions League denne sesongen.

28-åringen forlot Bayern München for 20 millioner euro i sommer. I sine fire sesonger i den tyske klubben scoret Gomez 112 mål på 172 kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere