RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg vil til Chelsea

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Og Andre Villas-Boas har lagt inn et bud på brasilianeren.

Sjakhtar Donetsks midtbanespiller Willian skal være sterkt ønsket på Stamford Bridge.

Chelsea fikk et bud på 16,5 millioner pund avslått av den ukrainske klubben, som står fast på sitt krav hva pris angår.

Vil spille VM
23-åringen har en utkjøpsklausul på 29 millioner pund, men det er sannsynlig at Donetsk vil la ham gå for rundt 20 millioner, skriver Sky Sports.

Brasilianeren innrømmer at en overgang til Premier League og Chelsea ville vært en drøm.

- Jeg har ingen frykt for å komme til England, fordi jeg har spilt mot engelske lag i Champions League og studert den engelske spillestilen.

Willian håper at en overgang vil øke hans sjanser for å få regelmessig spilletid på Brasils landslag.

- Å spille i en stor liga ville vært bra med tanke på ønsket mitt om å spille for Brasil, spesielt når det er VM på hjemmebane om to år. Det er målet mitt. Jeg har jobbet hardt i fire år for å få en regelmessig plass i landslagstroppen.

Fristes brasilianerne
Sjakhtar-stjernen har blitt linket til flere europeiske storklubber, men håper nå at han kan ha en fremtid på Stamford Bridge.

- Det var snakk om Barcelona og Arsenal tidligere, men nå er Chelsea interessert. Hvis England er neste steg, ville det vært veldig spennende, sier han.

Brasilianeren innrømmer at London-lagets brasilianske spillere, Ramires og David Luiz, er en medvirkende årsak til at han nå ønsker å flytte dit.

- Jeg har brasilianske venner som spiller i Chelsea. Alt de snakker om er hvor stort det er å bo i en by som London og spille for et lag som Chelsea.

Willian har spilt sammen med David Luiz på det brasilianske U20-landslaget og har hørt mye positivt om Villas-Boas. Brasilianeren har fått inntrykk av at Chelsea-sjefen vil ha et lag som kan modnes og vokse sammen.

- David forteller at manageren virkelig bryr seg om alle spillerne. Han kan sveise spillere som kommer fra forskjellige kulturer sammen og få det til å fungere. Og så er det livet i London. David og Ramires sier at det ikke er noe lignende noe sted i verden. Det er spennende og utfordrende samtidig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere