*Nettavisen* Sport.

- Jeg vil være Robin Hood

Hernan Crespo tjener over en million kroner i uken i Chelsea. Nå drømmer han om å ta på seg grønne strømpebukser og være Robin Hood for de fattige i Argentina.

Hernan Crespo tilhører lønnsadelen innen fotballen. Over en million kroner tjener han ukentlig i Chelsea.

Men pengene har ikke gått til hodet på argentineren. Han er veldig opptatt av fattigdommen i hjemlandet og drømmer en dag om å tre inn i "Robin Hood-rollen".

- En dag ønsker jeg å forvandle meg selv til Robin Hood. I en time, i en argentinsk provins, vil jeg finne ut hvem som har skadet folket. Hvilken bank, hvilken politiker, hvilken forretningsmann. Jeg skal stjele fra dem og gi pengene til folket. De skal ikke sitte igjen med ett øre, sier han til The Sun.

Nå er multimillionæren svært ettertraktet blant ungpikene, men det har ikke alltid vært slik.

- Som ung gutt var jeg en skikkelig taper. Jeg gikk på danser, men gjorde ingenting. En kveld på en fest kom jeg sammen med en jente som het Fernanda. Vi begynte å kysse, men det virket som om hun var mindre erfaren enn meg for hun bet meg hele tiden i tungen. Jeg fortsatte å kysse henne og hun fortsatte å bite meg. Dagen etter var jeg lykkelig - men hadde vondt i munnen, forteller han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.