RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg ville ta han av etter fem minutter

Foto: Ap
Hjemmefansen buet på Mario Balotelli.

Mario Balotelli kom i krangel med sine egne lagkamerater under lørdagens kamp mot Sunderland. Den italienske 21-åringen ble buet på av alle de fire tilskuertribunene da han prøvde å ta ballen fra Aleksandar Kolarov da han skulle ta et frispark på stillingen 1-3.

Angrepsspilleren ble dyttet unna av serberen og ble ført vekk av Vincent Kompany og Nigel de Jong, mens publikummet buet.

Etter at dommerne blåste av for fulltid stormet Balotelli av banen uten å takk for kampen.

- Vurderte å ta han av etter fem minutter
- Jeg vurderte å ta han av banen etter fem minutter, men han scoret til slutt to mål, sier Roberto Mancini ifølge Dailymail.

- Han spilte ikke en god kamp. I en kamp som denne skal angrepsspillerne utgjøre forskjellen. Ikke i de to siste minuttene, men i minuttene før, forteller han.

Sunderland spilte en god kamp og det så lenge ut til at målene til svenske Sebastian Larsson og Nicklas Bendtner skulle være nok til å senke City. Fem minutter før slutt kom imidlertid vertene tilbake og utlignet med to scoringer på ett minutt.

- Uavgjort var et riktig resultat
- Jeg mener at uavgjort er et riktig resultat, fordi vi ikke spilte en god kamp. Det eneste jeg er fornøyd med er de siste 10 minuttene, for de 80 andre minuttene var ikke gode. Jeg vet ikke hvorfor, sier Mancini.

Neste kamp for Manchester City er mot Arsenal 8. april på the Emirates.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere