RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg vokste som person

(foto: scanpix)
Kim Clijsters hadde vært forlovet med Lleyton Hewitt i ni måneder før forholdet tok slutt. Nå er hun tilbake på tennissirkuset – sterkere enn noen gang.

Det er fem måneder siden Lleyton og Kim gikk hver sin vei. Omtrent samtidig fikk hun en ny skade i håndleddet, noe som faktisk også truet hennes karriere som tennisspiller. Det var tøffe tider for den tidligere verdenseneren, men nå smiler livet til henne igjen.

Lærte mye
- Det er i fortiden. Jeg lærte så mye i løpet av den tiden, og det er en opplevelse alle egentlig burde hatt. Det var noen tøffe uker, men familien min var der for meg. Det hjalp meg å ha den stabiliteten. Jeg vokste som person, sier Clijsters til Reuters.

Nå stortrives hun i sin nye tilværelse. I første runde mot Nicole Pratt onsdag ble det klar seier 6-2, 6-1.

Clijsters har tidligere sagt at hun ikke vil snakke om privatlivet sitt, og hun var rasende på belgisk presse som fråtset i bruddet.

- Jeg har aldri vært i en liknende situasjon før. Det var en ekkel erfaring. Det plaget ikke meg, men da det ble en sak også for familien min og vennene mine, gjorde det det. Jeg måtte sette ned foten. Hvis jeg ikke hadde gjort det, ville det ha fortsatt, forteller hun.

Skal til topps igjen
Clijsters er i dag ranket som nummer 134 i verden. Hun er fast bestemt på å klatre til topps igjen.

- Jeg tror jeg kan klare det, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere