*Nettavisen* Sport.

- Joe Cole var fantastisk

Foto: AP/Scanpix

Manager Claudio Ranieri mener kampen mot Everton ble et slags gjennombrudd i Chelsea for Joe Cole. Adrian Mutu (bildet) ordnet seier for kjøpelaget.

01.11.03 20:10

Kampfakta

EVERTON - CHELSEA 0-1: - Joe Cole var fantastisk. Dette var hans beste kamp for oss, sa Chelseas italienske manager etter 1-0-seieren over Everton på Goodison Park.

Rosen kommer nok godt med for den unge teknikeren, som har hatt en tøff start på karrieren i Chelsea. Umiddelbart etter at han ble kjøpt fra West Ham, ville Chelsea leie ham ut til en russisk klubb. Cole nektet.

Gjorde alt riktig
De første månedene i klubben gikk, og Cole satt enten på innbytterbenken eller tribunen. Først i de siste ukene har han fått bra med spilletid.

- Alt han gjorde i dag var riktig. Jeg har stor tro på ham. Han er rask når han må være det, og så rolig. Hver gang han fikk ballen fikk han ting til å skje, skrøt Ranieri.

Men det var Adrian Mutu som scoret målet. Hvem ellers?

Burde vært avblåst?
Ifølge Everton-manager David Moyes burde målet blitt avblåst for hands.

- Jeg føler at målet deres var hands. Ballen traff Mutus arm og spratt i hodet hans og så i nettet. Men vi kan ikke misbruke så mange sjanser som i dag. Likevel, spiller vi som dette blir vi ikke liggende på nedre halvdel lenge, sa Moyes ifølge PA.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag