RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- John har nok lyst å spille

(Scanpix/AP Photo)
Sist oppdatert:
EM-kvalikkampen Spania-Norge går på John Carews gamle hjemmebane i Valencia. Men spissen må bli helt frisk før han i det hele tatt vil vurdere landslaget igjen.Banen klar: Spania - Norge i Valencia

John Carew spilte tre sesonger på Mestalla stadion for sitt lag Valencia – og scoret 17 mål på 82 kamper. Carews agent Per A. Flod sier at det på grunn av skadesituasjonen for øyeblikket ikke er aktuelt med noe comeback på landslaget.

Ikke energi
- Jeg tror helt sikkert at John har lyst til å spille på Mestalla. Uten at jeg har snakket med ham i dag, etter at kampsted ble bestemt. Men det lå vel litt i kortene at det blir der, og vi har jo pratet litt om det før.

- Men for øyeblikket bruker han ikke energi på dette. Han vil ikke tenke på det før det eventuelt blir aktuelt. Og situasjonen kommer til å bli den samme i forhold til landslaget helt til han er frisk av kneskaden, sier Per A. Flod til TV 2 Nettavisen.

Carew har et lite håp om å få litt spilletid i kommende helgs seriekamp for Roma mot Parma.

Ikke realistisk
- Skaden har satt ham noe tilbake, eller det har i alle fall tatt lenger tid å lege, enn jeg regnet med. Men John har ikke gitt helt opp håpet om å få litt spilletid i helga, selv om har ikke har trent med laget hittil i uka.

- Og det er nok ikke særlig realistisk å få en plass i startelleveren i alle fall, sier Flod videre.

- Hva kommer du til å råde John Carew til å gjøre i forhold til landslaget.

- Mine råd til John Carew er fullstendig taushetsbelagt. Jeg har fått en fornemmelse av at stemningen her hjemme er at John bør spille. Og det kommer jeg til å formidle til ham.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere