*Nettavisen* Sport.

- Jones og Zaha gir oss mer «trøkk»

Foto: Pa Photos / NTB Scanpix

Ole Gunnar Solskjær (40) står overfor en viktig måned.

29.01.14 08:28

Ole Gunnar Solskjær (40) venter fortsatt på sin første seier som manager i Premier League. Cardiff-sjefen tror poengene snart vil komme.

Solskjær har ledet waliserne i tre seriekamper så langt. Det er endt med tre tap og 2-8 i målforskjell. Tirsdag ble det 0-2-tap for hans tidligere klubb Manchester United.

Cardiffs siste seier i Premier League kom mot West Bromwich 14. desember.

– Mot Arsenal (før Solskjær ble ansatt), City og United, ventet ingen at vi skulle ta noe, men nå er vi i en annen posisjon, sier Solskjær.

Cardiff ligger sist på tabellen med 18 poeng på 23 kamper.

Viktige hjemmekamper
De neste ukene venter en rekke viktige kamper for Cardiff. Førstkommende lørdag kommer Norwich på besøk til den walisiske hovedstaden. Så følger kamper mot Swansea (borte), Aston Villa (hjemme) og Hull (hjemme). Solskjær tror motgangen vil snu.

– Med de hjemmekampene vi har foran oss blir dette en viktig måned. Vi har sett laget utvikle seg, men nå handler det om resultater og ikke prestasjoner, forklarer Solskjær.

Nye spillere
Etter ankomsten i Cardiff har han hentet sine tidligere elever Magnus Wolff Eikrem, Mats Møller Dæhli og Jo Inge Berget. Fabio da Silva og Kenwyne Jones er også klare for klubben, mens Wilfried Zaha er leid inn fra Manchester United.

– Forhåpentlig vil Kenwyne Jones og Wilfried Zaha gi oss litt mer «trøkk» i siste tredel, sier Solskjær.

Mens Solskjær foreløpig er poengløs som manager i Premier League, er det er det gått bedre for nordmannens lag i FA-cupen. Cardiff er klar for 5. runde etter to seirer med Solskjær som manager. De møter Wigan på hjemmebane 15. februar. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.