- Jönsson var for snill med spillerne

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Steffen Iversen mener Jan Jönsson var for snill med spillerne.

19.12.12 11:46

Steffen Iversen har stjålet spalteplass også etter at han la fotballskoene på hylla i høst.

Grunnen denne gangen er at Iversen forteller hva som gikk galt for Jan Jönsson i Rosenborg.

- Han er rett og slett for snill. I løpet av en hel sesong var det ikke en eneste spiller som fikk kjeft. Verken på trening eller i kamp. For meg er det uvant. Jeg kunne for eksempel være forbanna både på meg selv og lagkameratene etter en møkkatrening. I stedet for å sette skapet på plass, kunne jeg da høre Jönsson si: «Fantastisk innsats i dag, gutter!». Det blir helt feil, forteller Iversen til Adresseavisen.

Jönsson fikk sparken som trener i Rosenborg for et par uker siden. Klubben opplyste da at grunnen var at laget ikke spilte attraktiv nok fotball under hans ledelse, og at de ikke hadde oppnådd de resultatene som man kan forvente av en storklubb som Rosenborg.

Dette skal ikke være den eneste grunnen. Den tidligere Premier League-proffen mener svensken ikke hadde nok autoritet overfor spillergruppa.

- Jönsson ga oss lillefingeren, og vi tok hele hånda, fortsetter Iversen.

Jan Jönsson, som er koblet til den ledige trenerjobben i Vålerenga, uttaler til Adresseavisen at han ikke kjenner seg igjen i kritikken.

- Jeg har både temperatur og kan eksplodere. Jeg kan «trykke til». Dersom Steffen synes at jeg gjorde det for lite, så får det stå for han regning, uttaler den tidligere Rosenborg-treneren til Adresseavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.