RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- José er en en kjempebaby

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Odkrigen er i gang før søndagens kamp mellom Chelsea og Liverpool. - José Mourinho er en stor trener, men ingen stor mann, mener Jamie Carragher.

José Mourinho har ført Chelsea til to strake ligatriumfer, men har ikke vunnet mange hjerter utenfor Sørvest-London. Heller ikke i Merseyside-traktene er portugiseren særlig polpulær.

Søndag møtes ligamesteren og FA-cupvinner Liverpool i den tradisjonelle Community Shield-kampen på Millennium Stadium i Cardiff.

Rødtrøyenes kompromissløse stopper Jamie Carragher fyrer løs mot Chelsea-sjefen dagen før dagen.

- Jeg mener han har dummet seg ut med oppførselen sin. Han er jo en kjempebaby, sier 28-åringen til tabloiden The Sun.

- Mourinho er en stor manager utfra resultatene han har oppnådd, men jeg tror ikke en kan kalle ham et stort menneske.

At Mourinho har tirret på seg Carragher og de andre Liverpool-spillerne, er kanskje ikke så rart. Den omstridte Chelsea-sjefen har fyrt av en rekke bredsider mot Merseyside-klubben, som har stukket kjepper i hjulene for blåtrøyene en rekke ganger.

Han mener stadig det var svært ufortjent at Liverpool vant Champions League-møtet de to klubbene imellom i 2004. Og at Liverpool hadde flaks da de slo Chelsea ut av forrige sesongs FA-cup.

At Mourinho konskvent overser Liverpool hver gang han omtaler Chelseas tøffeste utfordrere i den fortstående Premier League-sesongen, har også irritert klubben og dens tilhengere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere