*Nettavisen* Sport.

- Juventus har møtt superagent Raiola for å diskutere overgang for Haaland

Salzburg's Norwegian forward Erling Haaland reacts during the UEFA Champions League Group E football match FC Red Bull Salzburg v SSC Napoli on 23 October 2019 in Salzburg, Austria. / Austria OUT

STORFORM: Erling Braut Haaland har vært i kalasform denne høsten. Det har sørget for interesse fra større klubber. Foto: Stringer (AFP)

Superagent Mino Raiola skal ha møtt representanter fra Juventus for å diskutere fremtiden til Erling Braut Haaland.

09.11.19 13:54

Det er den italienske avisen Corriere dello Sport som melder at Juventus skal ha intensivert jakten på Erling Braut Haaland.

Den italienske storklubben skal være svært interessert i det norske stortalentet som har herjet for Red Bull Salzburg i Champions League denne høsten.

Les også: - Storklubbene lar seg ikke skremme av vanvittig prislapp på Haaland

Nordmannen har notert seg for 23 mål og seks målgivende pasninger på 17 kamper i alle turneringer denne sesongen.

Syv av scoringene har kommet i Champions League-gruppespillet mot lag som Napoli og Liverpool. I tillegg til hat trick mot belgiske Genk.

Ifølge opplysningene til den italienske avisen skal Salzburg nekte å selge Haaland for mindre enn 100 millioner euro.

Juventus skal ifølge Corriere delle Sport ha møtt med det de hevder er Haaland sin agent, Mino Raiola, den siste tiden, for å diskutere en mulig overgang for 19-åringen til Torino.

Raiola er som kjent en mektig agent med forbindelser til blant andre Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic.

Haalands far, Alf-Inge Haaland, har tidligere uttalt at han tror Salzburg gjør lurt i å ikke prise sønnen for høyt ved et mulig salg.

- Han er hos Red Bull og er i en fantastisk klubb hvor han spiller i Champions League. Det er på en måte ingen hast, men Red Bull har vist tidligere at de på en måte er en mellomstegsklubb, og hvis de skal rekruttere spillere i fremtiden, så kan de ikke sette en idiotisk prislapp på spillerne. Da kommer ingen til å ville dra dit, uttalte Haaland til Talksport.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag