RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

- Jævla arrogant

Sist oppdatert:
Men Petter Northug er ikke bekymret over at Axel Teichmann leder Tour de Ski.

OBERHOF (Nettavisen): Petter Northug hadde egentlig ikke planlagt å komme på pallen på dagens 15 kilometer jaktstart i Oberhof.

Han gjorde det likevel.

Finske Matti Heikkinen snublet like før oppløpet og dro med seg sammenlagtfavoritten Dario Cologna. Northug klarte å komme seg forbi uhellet og staket seg like gjerne inn til andreplassen.

- Planen var egentlig å gå inn med det samlede feltet, sa den norske langrennskongen på den påfølgende pressekonferansen.

- Touren har ikke begynt ennå
Axel Teichmann vant jaktstarten. Da tyskeren gikk i mål gjorde han en vuggebevegelse med armene.

- Jævla arrogant, spøkte Northug, som selv er kjent for å underholde på målstreken.

Trønderen er uansett ikke bekymret over at Teichmann har den gule ledertrøya når Tour de Ski nå forflytter seg fra Oberhof til Oberstdorf.

- Det har ikke begynt ennå. Touren starter alltid i Oberstdorf. Ettersom vi er i Tyskland er det bare bra at det er tysk i ledelsen, sier Northug.

- Trenger to gode renn i Oberstdorf
24-åringen ligger som nummer to i sammendraget, 7,3 sekunder bak Teichmann og 5,6 sekunder foran Cologna. I morgen venter klassisk sprint i Oberstdorf – et sted Northug har slitt tidligere.

- Jeg trenger to gode renn i Oberstdorf for å henge med. Det klarte jeg ikke i fjor. Hvis sammenlagtfavorittene er med helt til sprintfinalen i morgen, må også jeg være der, mener Northug, som reiser videre til Erdinger Arena i kveld. Den lange kjøreturen har han ingenting imot.

- Vi kjører en Audi A8 med alt mulig utstyr. Vi har til og med en fryser i baksetet, sa en ivrig Northug før han forlot pressekonferansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere