Gå til sidens hovedinnhold

- Kaka nærmer seg United

Sir Alex Ferguson kan stå for sommerens store overgang.

Følg Premier League LIVE fra 16.00!

Glem ryktene rundt Cristiano Ronaldo og Zlatan Ibrahimovic: Manchester United kan være klubben som sikrer seg den store overgangen denne sommeren.

Klubben har nemlig vært i samtaler med representanter for Milans midtbanestjerne Kaka, der brasilianerens lønn og personlige betingelser skal ha vært temaet.

- Det var et veldig positivt møte, selv om man ikke ble enige om noe, bekrefter en kilde nært knyttet til spilleren.

1,3 millioner i uken
- Kaka ønsker en femårskontrakt verdt 135.000 pund (1,3 millioner kroner) i uken. Han har lyst til å spille for United, og dette er betingelser som er innenfor deres budsjett. Det er opp til dem hva som skjer videre, fortsetter kilden.

Men før United-fansen kan slippe jubelen løs er det verdt å vite at det er engelske The Sun som melder om samtalene - en avis som ikke har ryktet på seg for å være den sikreste kilden i Premier League.

Dersom overgangene faktisk blir en realitet, er overgangssummen et annet spennende moment - og ikke minst hvor Manchester United skal få pengene fra.

Milan forventes å kreve minst 70 millioner pund for midtbanejuvelen, tilsvarende 675 millioner kroner, noe som kanskje åpner for at den nevnte sagaen om Cristiano Ronaldo vil ende med at portugiseren havner i Real Madrid.

- Hvordan kan noen si nei?
Kaka selv har tidligere vært åpen på at Manchester United er en klubb han kan tenke seg å spille for.

- De har noen fantastiske spillere i Giggs, Scholes og spesielt Rooney, har brasilianeren uttalt.

- En av mine beste venner, Anderson, er også der. Hvordan kan noen si nei?

Lørdag tar Manchester United imot Tottenham på Old Trafford. En seier der vil være et syvmilssteg mot klubbens tredje ligagull på rad, ettersom laget ligger tre poeng foran Liverpool med en kamp til gode.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene