RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kalas-seirene gjorde oss dårligere

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
SIDDISHALLEN (TV 2 Nettavisen): Tommy Jacobsen mener utklassingseierne over Kina og Serbia/Montenegro før Ungarn-kampen gjorde Norge dårligere.

NORGE - UNGARN 3-3: Norge åpnet første kamp i OL-kvalifiseringen torsdag med kalasseier 16-2 over Kina. Fredag ble Serbia/Montenegro slått 21-0.

Men storseierene til tross: Landslagskaptein Tommy Jacobsen tror disse resultatene gjorde Norge dårligere før Ungarn-kampen.

- Det var i perioder litt for tamt og pusletet over oss i søndagens kamp. Det tror jeg er fordi vi ikke fikk skikkelig motstand i de to første kampene. Vi falt ned på et lavere nivå ettersom motstanden var så svak mot Kina og Serbia, og klarte ikke å løfte oss før Ungarn-kampen igjen, sier Tommy Jacobsen.

- Typisk oss
Norge var heldige som klarte 3-3 mot Ungarn. Gjestene tok ledelsen 2-3 med et skudd som gikk i vantet, skiftet retning og gikk i mål like før slutt.

- Da tenkte jeg at dette er typisk oss. Det er jo mye av dette som har skjedd i det siste. Maks uflaks. Heldigvis reddet Thoresen dagen med sin 3-3-scoring, ellers hadde det sett stygt ut, sier Jacobsen.

Ikke enig
Landslagssjef Roy Johansen er ikke enig i at storseierene over Kina og Serbia svekket Norge før Ungarn-kampen.

Han immrømmer likevel at han ser frem til å møte Danmark, Japan og Sveits i neste OL-kvalifiseringsrunde.

- Jeg tror nok ikke kampene mot Kina og Serbia svekket oss. Det var heller det at vi ikke gjorde som vi avtalte på forhånd mot Ungarn; nemlig å holde tempoet oppe hele kampen, og kjempe kampen ut. Men det er passer oss likevel bedre å møte Japan, Danmark og Sveits nå i februar. Dette er tøffere motstand, og det betyr jo at vi må heve oss, sier Roy Johansen.

Tror på OL
Både Tommy Jacobsen og Roy Johansen tror på norsk deltakelse i Torino-OL i 2006.

- Det blir tøft, men vi skal gjøre alt for å klare det. Danmark og Sveits blir de tøffeste lagene å slå, men vi har muligheten, sier de nærmest i kor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere