RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

- Kan bli en tøff høst uten Fall

Sist oppdatert:
Kjell Jonevret frykter å miste spissen som skjøt liv i Moldes Europa-drøm.

MOLDE - JELGAVA 1-0:

MOLDE (Nettavisen): - Jeg frykter en Fall-exit fra Molde. Nå mistet vi Mame (Biram Diouf) før sesongen. Se hvordan det har gått. Om vi mister Djiby (Fall) nå, vil det ødelegge for klubben i serieavslutningen og til neste år. Da må vi begynne på nytt igjen. Vi kan ikke holde på slik, sier Molde-trener Kjell Jonevret til Nettavisen.

- Jeg er redd for at andre klubber kan komme inn og hente Fall slik han leverer nå. Det kan bli en tøff høst uten Djiby, sier Jonevret.

Fall har vært i meget god scoringsform for Molde i det siste. Åtte Tippeliga-mål har det blitt til nå i sesongen. Kun Moa med sine elleve mål for Vålerenga har scoret flere.

Moldes leiekontrakt med Djiby Fall går ut 31. august. Etter det Nettavisen erfarer jobber Molde hardt med å beholde senegaleseren ut sesongen, slik at klubben kan spille med måljegeren i innspurten i Tippeligaen.

- Vi må beholde de beste spillerne i klubben. Jeg har sagt hva jeg mener til ledelsen, og håper virkelig at klubben får til en løsning om å beholde Djiby ut sesongen, sier Jonevret.

Les også om Stabæks kamp torsdag kveld!

Fokus på fotball
Fall vil ikke snakke så mye om sin situasjon i Molde og eventuelle overgangsrykter.

- Jeg har fokus på fotballen. Begynner jeg å tenke på kontrakten min, så vil det forstyrre det jeg foretar meg på banen, sier Fall til Nettavisen.

- Men det er hyggelig å høre at Molde vil ha meg videre i klubben, smiler han.

Mot latviske FK Jelgava ble Djiby Fall tungen på vektskålen i en kamp Molde slet lenge med å bryte gjennom den latviske forsvarsmuren. Hele ni gode målsjanser skapte laget fra Rosenes by i torsdagens kvalifiseringskamp til Europa League.

Men i det 90. minutt rev Fall seg løs fra sin oppasser og skjøt Molde til 1-0-seier. Scoringen kan bli et særdeles viktig mål for Molde å ta med seg til returoppgjøret i Latvia om ei uke.

God sjanse
Kjell Jonevret tror på scoringer og avansement i Latvia.

- Vi har en god sjanse i Latvia. I Europa er det viktigste å holde nullen bak. Normalt scorer vi mål, så gjør vi ett mål i returen, må de score tre, sier Jonevret.

Han ergrer seg likevel over alle sjansene Molde-spillerne misbrukte mot det latviske laget. På rekke og rad klarte verken Djiby Fall, Daniel Berg Hestad, Marcus Andreasson og Knut Olav Rindarøy å overliste FK Jelgavas gode sisteskanse Marks Bogdanovs.

- Vi skaper ti-elleve gode sjanser og jeg hadde selvfølgelig vært mer fornøyd om vi hadde hatt en ledelse på tre mål. Det ville ha vært et godt utgangspunkt før returoppgjøret, sier Jonevret.

- Enkelte av spillerne forventer jeg mer av, men det skal de nok få ut i returen, sier Jonevret.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere