Gå til sidens hovedinnhold

- Kan bli høstens slager

Chinedu Obasi Ogbuke kan bli høsten store slager i Tippeligaen, tror Lyn.

Torsdagens uefacupkamp var den tredje kampen til Chinedu Obasi Ogbuke og Ezekiel Bala denne sesongen. De nigerianske talentene ble brikker i spillet rundt John Obi Mikel, og forsvant i det samme dragsuget, før de dukket opp igjen i Oslo etter at Mikel-saken løste seg.

- Hyggelige gutter
Det er naturlig å spørre seg hvordan duoen nå passer inn i miljøet i osloklubben. De nektet tross alt å spille for Lyn i lang tid.

- De fungerer som de gjorde før de forsvant. Det er som om de aldri har vært borte. De fungerer utmerket i miljøet, har blitt tatt godt imot og er veldig hyggelige gutter, sier kaptein Tommy Berntsen til TV 2 Nettavisen.

- De har veldig lite skyld i det som har hendt, påpeker midtstopperen.

Henning Berg gleder seg over at klubben har fått to solide forsterkninger foran høstsesongen - uten at det kostet Lyn en krone.

- Vi har litt flere strenger å spille på nå, det er det ingen som helst tvil om. Og det er bra for laget, fastslår Berg.

Høstens slager?
Berntsen mener Lyn vil bli en vesentlig vanskeligere motstander med lynraske Obasi Ogbuke på laget.

- Han besitter en spisskompetanse som vi ikke har i stallen fra før av. Vi blir mye mer uforutsigbare, og vanskeligere å slå, med han på laget, sier Berntsen.

Lyn-kapteinen tror rett og slett av Ogbuke kan bli en av høstens store slagere i Tippeligaen.

- Ja, det kan han. Men det er jo litt farlig å legge for mye press på gutten. Han er bare 20 år og har vært uten lagspill i seks måneder. Så han kommer nok til å være litt ustabil. Men han kan bli en av høstens slagere i Tippeligaen, tror Berntsen.

Lyn spiller ikke i helgens Tippeliga-runde. Oslolaget møter Lillestrøm i fjerde runde av cupen neste onsdag.

Reklame

Black Week: 10 kupp du gjør på vinterjakker